Booking & priser

Priser

OBS: Jeg giver 10% på konsultationer over Zoom og 5% på klippekort til konsultationer over Zoom (du sparer over 20% i fht at købe Zoom konsultationerne enkeltvis og 30% i fht. almindelig pris)

Zoom er et super let videoprogram. Jeg sender dig et link, vi snakker sammen (som over skype/facetime). Efter konsultationen får du tilsendt optagelsen. Så behøver du ikke at skrive noter eller være bekymret for om du kan huske alt hvad vi har snakket om. Hvis du er usikker på om du kan finde ud af det, så laver vi en lille generalprøve (ca. 10min.), så du kan føle dig tryg ved teknikken. Sådan kan du sidde hjemme i sofaen og få din konsultation.


15 min. uforpligtende samtale : Gratis.

1. konsultation (1,5 time): 1400 kr.

2. og efterfølgende konsultationer (1,5 time): 1200 kr


1. konsultation via Zoom (1,5 time): 1260 kr (10%rabat)
2. og efterfølgende konsultation via Zoom (1,5 time): 1080 kr (10% rabat)


Klippekort til 3 konsultationer (3 x 1,5 time): 2800 kr (du sparer 1000 kr)

Klippekort til 3 konsultationer over Zoom: 2660 kr (du sparer over 20% i fht. at købe Zoom konsultationer enkeltvis og 30% i fht normalpris)

Klippekort til 5 konsultationer (5 x 1,5 time): 4450 kr. (du sparer 1750 kr)

Klippekort til 5 konsultationer over Zoom: 4227 kr. (du sparer over 20% i fht. at købe Zoom konsultationer enkeltvis og 30% i fht. normalpris)


Laboratorietests afregnes direkte med Nordic Laboratories. Efter aftale med dig, bestiller jeg den valgte laboratorietest, og du modtager mail med link til betaling.

Klippekort og booking
Ønsker du at booke 15 minutters gratis og uforpligtende samtale, zoom konsultation eller konsultation uden klippekort? Brug knapperne øverst på siden.

Ønsker du at booke med køb af klippekort? Vælg antal klip via én af "Køb Klippekort" knapperne. Sammen med klippekortet modtager du en kode. Nu kan du booke din tid online via "Book en konsultation" knappen.


Generelt om konsultationer

En konsultation varer 1,5 time

Konsultationer foregår enten i Kolind, Djursland (45 min. fra Århus C, letbane og bus lige til døren) eller over skype, facetime, telefon eller over Zoom,  hvor du bagefter kan få tilsendt video og lydfil af konsultationen. 

Hvis du er i tvivl om en konsultation eller et forløb (klippekort) er noget for dig, eller du har spørgsmål du gerne vil have afklaret inden du booker, så tilbyder jeg 15 min. gratis afklarende telefonsamtale.

Når du har booket din 1. Konsultation, får du tilsendt et omfattende spørgeskema med spørgsmål omkring din sygdomshistorie, ønsker til konsultationen samt 5 dages kostdagbog. Dette for at sikre at du får mest muligt ud af konsultationen. 


Pakken med tre eller fem konsultationer giver tid og rum til at komme dybere ind i de underliggende årsager til dine symptomer og helbredsudfordringer, til at få svar på laboratorieprøver, og til at du bliver fulgt tættere af mig, så jeg kan guide og støtte dig i at komme i mål med dine ønsker. Da jeg ønsker at give den mulighed til så mange som muligt, giver jeg her en del rabat.


Konsultation adresse:
Tonrå 17

8751 Gedved

Tæt ved E-45 (afkørsel 55 Horsens N)

Offentlig transport: Tog til Horsens og bus herfra til GedvedSkype, facetime, Zoom eller telefon konsultation:
Skypenavn: AvMinHjerne
Facetime: Hanne-Sara Mortensen
Zoom: Jeg sender dig et link, som du bruger til at koble dig på
Telefon: 23377918


GDPR
Jeg benytter EasyMe´s sikker mail til udveksling af spørgeskema med personfølsomme oplysninger. Du får link så du altid kan svare mig via sikker og krypteret mail også. 

Derudover gemmer jeg, hvis du er booker hos mig,  dit navn, adresse, mailadresse og journal i EasyMe´s system. EasyMe lever op til gældende krav omkring GDPR. Så du kan være tryg ved at dine oplysninger ikke kommer videre. Jeg arbejder naturligvis også under tavshedspligt.

Afbestilling

15min. gratis forsamtale kan ændres via online booking. Nedenstående afbestillingsregler gælder ikke for forsamtale.

Ønsker du at afbestille en konsultation skal det ske senest10 hverdage inden konsultationen. Ændrer du din tid inden 10 dage før aftalen, så kan du selv ændre din tid i bookingsystemet.

Hvis konsultationen afbestilles senere end de 10 hverdage inden konsultationen, så hæfter du for 50% af beløbet. Ved sygdom og lignende kan konsultationen flyttes. Kontakt mig på mail: avminhjerne@gmail.com

Aflyser du mindre en 24 timer før konsultationen, så hæfter du for hele beløbet.